Healthwell Isländsk Omega-3, 300 ml

179 kr

Gå till butik »

Beskrivning

Healthwell Isländsk Omega-3, en flytande fiskolja, är framställd från hållbart fiskad torsk som fångats i de kalla och rena vattnen runt Island. Denna 100% rena fiskleverolja är rik på de nyttiga fettsyrorna EPA och DHA, vilka är avgörande för hjärt- och kärlhälsa samt för normal hjärnfunktion. Dessutom är oljan berikad med vitamin A, som bidrar till normal hud och syn, och vitamin D, som stärker immunförsvaret och benstommen. Healthwell Isländsk Omega-3 är känd för sin neutrala smak och är en utmärkt källa till omega-3 för hela familjen.

100% outspädd fiskleverolja Hållbart fångad torsk från Island Rena, kalla vatten Rik på EPA och DHA för hjärta och hjärna Neutral smak

Ren Fiskolja från Kalla Vatten: Kvaliteten på fiskleverolja beror starkt på fisken och vattnet den lever i. Fisk från kalla vatten, som i detta fall från Island, har en tendens att utveckla ett mer energirikt fettlager. Healthwell Isländsk Omega-3 är framställd från 100% ren fiskolja, till skillnad från många andra fiskoljor som ofta blandas med andra oljor. Dessa blandade oljor kan innehålla omega-3, men saknar ofta de viktiga fettsyrorna DHA och EPA. Healthwell Isländsk Omega-3 erbjuder en hög halt av dessa kvalitativa fettsyror med varje dos.

Hög Halt EPA och DHA: Varje dagsdos av Healthwell Isländsk Omega-3 innehåller 1100 mg omega-3, med 400 mg EPA och 500 mg DHA, vilket gör det till en av de mest högdoserade fiskleveroljorna på marknaden. För att uppnå de önskade hälsoeffekterna rekommenderas ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Passar Hela Familjen: Denna flytande fiskolja är lätt att konsumera och kan blandas i smoothies eller andra drycker, vilket är idealiskt för barn. Den neutrala smaken eliminerar fiskig eftersmak. För barn rekommenderas en halv dos (0,5 tsk), och för personer över 12 år en hel dos (1 tsk).

Observera att förpackningen och burken kan ha det engelska namnet Icelandic Omega-3, men innehållet och kvaliteten är densamma.